Familjen Granrot - Dejt nr 1, Miranda


Familjen var väldigt hungriga efter all flytt. Så Ayla lagade mat.Under middagen berättade Adam att han hade fått ett svar på sin annons & att han skulle ringa upp henne imorgon!

Tjejen heter Miranda och du kan läsa hennes annons HÄRDaniella spenderade lite tid med sin brorson!Hon nattade honom också, vilken snäll faster! ;)Efter det tog Dean & Daniella ett dopp i deras bubbelbad.Där nere hände lite andra saker. Audrey lagade mat för att familjen tydligen var hungrig igen? haha. Daymen diskade undan efter förra omgången mat.Sen avbröt han Audrey och visade henne hans biceps. Imponerad? haha,Audrey verkade falla för det i alla fall!, fattade ni? falla för det!! *torrhumor*SÅ Daymen passade då på att fria till sin käraste!!Audrey sa såklart ja! Men det hjälpte inte Daniella, Hon var hungrig. "Men hallå? Är inte maten klar snart?"Så Audrey fortsatte på maten..och Daniella tog en macka sålänge.Nu var de tid för Adam att ringa och boka dejt!


De bestämde sig för att träffas utanför Mirandas hus innan de gick vidare.


Precis som Miranda demostrerar här så blev det en heldag på stranden.


Väl nere på stranden fick hon en bukett med blommor!

 
och en häst. *skämtosido*De lekte i vattnet i stort sätt hela dagen, för att båda älskade havet!

På kvällen grillade de tofukorv. Miranda var nämligen vegitarian. Medan Adam grillade tog Miranda en tupplur.Sedan åt de mat & pratade om allt mellan himmel och jord.


Ännu senare på kvällen följde Adam henne hem.


Och väl utanför var de så fint och stjärnklart att de satte sig ner för och titta på stjärnorna.De hade rätt så kul också!


Sedan var det dags att ta farväl! , det blev en liten hejdåkram för Adam vågade inget annat.Men han är otroligt nöjd. Det var en lyckad dejt!
 
| |
#1 - - Cherry:

Åh, dejten såg jättemysigt ut :)
Kul också att Daymen äntligen friade!

Svar: Hihi! De hade det supermysigt! , ja!! Är så glad att han äntligen bestämde sig för det' :3
Stephanie Johnsson

#2 - - Violassims:

Hahahahahaha Daniella <3
Åh vilken mysig dejt, hoppas ändå på min tös jag! Ska slänga upp ett annonssvar på bloggen också, men du fick mejlet va?

Svar: Haha! Ja hon är go hon! <3
Hihi jag har minsann fått henne och ska försöka spela med henne idag! ;-)
Stephanie Johnsson

#3 - - Violassims:

Åh det ska bli så spännande!! :D

#4 - - Ellie:

Hoppas Att Alexis & Adams dejt går bra ;)

Svar: Hihi det går säkert bra! ;-)
Stephanie Johnsson

Upp