Familjen Granrot - Dejt nr 3, AxeliDet var dags för ännu en dejt. Denna gången var det Axeli som hört av sig till Adam. Så han mötte upp henne utanför hennes hus.
Axeli är gjord av SimsvegasSen gick de tillsammans ner till Höstfestivalen. Först och främst gjorde Adam en ansiktsmålning. (hoppas att det är lungt att de inte gick till någon simsfestival, där var inga som uppträdde nämlingen) 


Axeli tyckte det blev jättefint och bestämde sig för att göra en på sig sjävl också!


Efter allt målande tog de sig varsin slushice.


Kasta hästsko var något som de tillbringa nästan hela kvällen till. 


Haha, går det bra för er?Efter det så gick de ner till önskebrunnen och bestämde sig för att önska sig varsin grej. Adam önskade sig lycka..Eftersom Axeli är hopplös romatiker önskade hon sig romantik.När hon slängt i myntet i brunnen hoppade en groda upp ur brunnen och sedan upp i hennes famn.I sagor brukar ju de bli en prins av grodor, så Axeli chansade och pussade grodan på munnen.Tyvärr blev det inte någon prins, grodan hoppade istället tillbaka ner i brunnen.Axeli tyckte det var lite pinsamt att hon hade pussat en groda i onödan.Adam tyckte det var lite sött att hon försökte trots allt.Han bestämde sig för att muntra upp henne lite med sina flörtiga skämt.Sen tittade de på den fina himmlen.Adam följde Axeli hem och sen skiljdes de åt med en kram.
 
| |
#1 - - Violassims :

Hahaha vad söta de blev i ansiktsmålningarna! :)
Hur kommer det avslutas förresten? Är det den sim som får bäst relation med Adam eller är det den du tycker passar bäst in i familjen? :)

#2 - - Rolo:

Tycker det är kul att dejterna är så olika! Ser fram emot Adams ich Sophies dejt :)

Svar: Hihi! Ja verkligen! , ja den kommer jag nog spela med imorgon eller ikväll! ;)
Stephanie Johnsson

#3 - - Violassims:

Nevermind, jag missade det tydligen på dejtinginlägget för jag såg nu hur det avslutas haha :D

Svar: Hehe! ;)
Stephanie Johnsson

#4 - - Ellie:

Det såg ut att det gick riktigt bra ut :D
Hur många är det kvar? Verkar som att många gillar han ;)

Svar: Jadå! :) , ja alltså där är 3st kanske 4. Så får se! , blir nog två inlägg någon dag och så! vill ju gärna att de ska bli röstning snart! :)
Stephanie Johnsson

Upp