WCIF stort inlägg x2

 
Adriens tröja hittar du HÄR & byxor HÄR & halsband HÄR
Hennes tröja när hon föder hittar ni HÄR
 
 
Hmm, jag brukar få rätt mycket av att ladda ner simmar.. Så jag kan rekomenderar att antigen så laddar ni ner killsimmar eller så hittade jag en sida HÄR med lite ögonbryn som var snygga och påminde om de jag hade! :)
Skägg kan ni hitta HÄR

Daniellas ögon har jag faktiskt ingen aning.. det kan hända att det är dessa HÄR men är inte helt säker.
 
 
Hennes hår kan du nog hitta alla på beaverhausen det är bara och bläddra bland hennes fantastiska värk så finner du nog håren. Vardagskläderna vet jag faktiskt inte... ladda ner henne vet jag så får du dem! haha ;D
Hatten laddar du ner HÄR.
 
Aylas byxdress hittar du HÄR
 
Allmänt | |
#1 - - Sara, Simsdeluxe:

Till och börja med så måste jag säga att jag älskar att du har sånt öga för grafisk design. Det grafiska är alltid genomtänkt i dina inlägg.

Sedan vill jag bara berätta för dig att det egentligen inte är okej att länka direkt till nedladdningen utan du "måste" hänvisa till själva sidan där skaparen visat upp sitt verk. Förstår du hur jag menar? Jag säger inte detta för att vara dryg alls utan jag blev själv anmäld för lite mer än ett år sedan nu av en skapare för att jag hade gjort som du och då läste jag på om vad som gällde. Jag har alltså gjort samma misstag som du tidigare. :)
Tex: Ska du länka till ett hår från beaverhausen får du länka till beaverhausens inlägg där hen skrev om håret och inte till mega direkt. :) Detta var bara ett exempel.

Hoppas att du inte tar illa upp!

Svar: Till en början vill jag tacka för att du tycker det, det är verkligen kul att höra att folk uppskattar tiden jag lägger ner på mina inlägg.
Sen vill jag bara säga tack för att du delar med dig av dina erfarenheter. Det är ju inte lätt att veta allt när man är ny som bloggare. MEN jag vill också tillägga att det känns som om du har någonting med mig som du retar dig på, eftersom de få gånger du kommenterar här så är det något negativt som du vill berätta för mig. Jag vet inte om du gör detta med mening, men jag får känslan av att det är något som du har emot mig.
Om så inte är fallet får du gärna berätta detta för mig.

Så tyvärr så tar jag faktiskt illa upp, du har en så stor blogg som jag faktiskt ser upp till och självklart tar jag med mig det du har sagt. Men jag får höra så mycket negativt om min blogg nu på sistone att jag faktiskt känner mig så otroligt dum. Så även om detta du skrivit inte var "hela världen" så blev det nyss det för mig.
Stephanie Johnsson

#2 - - Sara, Simsdeluxe:

Jag var rädd att du skulle tro det och jag vill verkligen att du ska veta att jag INTE har någonting emot dig what so ever. Tycker att du är jätteduktig och inspireras otroligt mycket av dina inlägg.

Jag har en besserwisser-attityd som jag ständigt jobbar med. Vill inte alls sätta någon på plats utan men den här kommentaren ville jag helt enkelt bara hjälpa dig att undvika samma sak som hände mig.

Jag kommenterar överhuvudtaget väldigt sällan bloggar, helt enkelt för att jag avskyr "småprat" och för att jag inte har tid till det men jag läser din blogg dagligen och inspireras av dina inlägg. De gånger jag kommenterat är när jag har något att säga helt enkelt men jag har aldrig haft för mening att trampa dig på tårna eller göra dig upprörd. Om du trots detta tar illa vid dig så anser inte jag att det ligger på mitt bord. Det är som sagt aldrig min avsikt. Inte vid tidigare kommentarer, inte kring sådant som händer på fb och inte vid den här kommentaren.

Man får mycket hat när man driver en välbesökt blogg, det ska du vara medveten om för om du känner att ditt självförtroende inte pallar med daglig kritik så kanske du ska tänka ett varv till kring bloggen.

Återigen - jag har ingenting emot dig, jag har aldrig haft. Jag kommenterar när jag har någonting att säga eller fråga och jag tycker att din blogg är av mycket hög kvalité. Ofta högre kvalité än min egen.

Hoppas att mitt svar känns "okej" men om det inte gör det och du fortfarande tar illa vid dig så kanske vi kan fortsätta disskussionen på facebook. Du vet ju vad jag heter.

Ta hand om dig
/Sara

Svar: Tack ska du ha för dina vänliga ord! , jag måste säga att det känns mycket bättre nu när jag vet hur du känner och att det är oerhört kul och höra att du uppskattar min blogg! , det gav mig lite mer energi till allt! , Tack!
Ta hand om dig du med! så hoppas jag att detta är början till en trevlig bloggarvänskap? ;)
Stephanie Johnsson

Upp