Frågor & Svar


Hej Anna! :3 
Så otroligt glad jag blev över din kommentar! hihi!
Här kommer svar på din frågor:

1. Poseplayer tycker jag personligen är mycket viktigt och det tror jag till och med alla simsbloggar kan hålla med om.. haha.. jag använder de i alla mina inlägg i alla fall.
 
2. Mitt första tips till er som vill starta en simsblogg är att göra något eget! Gör inte det som alla andra gör! Om du vill så gör det alla andra gör till något eget! , Ändra lite på regler i en utmaning tillexempel.
Hur man fångar de bästa ögonblicken när man spelar är väl heöt enekelt att fotografera något som du själv tycker verkar intressant! Det är alltid bäst att tänka ett steg längre. Vad vill du själv se för bilder i ett inlägg? :)
 
3. Hehe.. blir åter igen väldigt glad att tycker om mina simmar! :D
Jag tänker inte så mycket när jag gör en sim. jag bara ändrar lite och sen är det klart. Oftast så har jag inte alls en tanke eller ideé om hur jag vill göra med min sim och sen har jag lyckats skrapa fram en ny favorit.
Tips: tänk inte. skapa bara! ;)

Frågor & Svar | |
#1 - - Anna:

Tack så mcyket för svaren. Eftersom jag inte har en särskilt snabb dator ska jag försöka se om jag kan installera pose player. Dock hittar jag inte knappen för att ladda ned det, skumt. Men det ordnar sig nog, tack för svar!

#2 - - Anna:

Hehehe.... HAr bara några frågor om pose player.

Jag har en mods-mapp där jag har en mapp för packages och resource-filen liggen endast i mods-mappen. Men när jag startar spelet efter att ha flyttat pose player- filen till "packages" så händer det inget. Behöver jag ladda ner poser eller så. Det kommer inte heller upp ett fönster som säger att spelet har hittat ett mod.
Har du en speciell video du följde som funkade och vilka poser rekomenderar du? Jag har Windows 7.

Glad sommar!

Svar: Hej! Du behöver ladda ner poser! :) glad sommar på dig med!
Stephanie Johnsson

Upp