1 år fyller bloggen!

 

Idag är dagen som vi alla väntat på dagen då bloggen fyller år! WOHO!! 
Jag har haft ett fantastiskt och lärorikt år, men bort med skitsnacket och fram med det goda. Först kommer det presenteras en tidslinje med mina headers och lite text om det. Efter det kommer min överraskning till er! och sist med inte minst så kommer det en liten fråga till er också!
 


Här kommer mina headers som jag haft under året, jag har skrivit en text i form av en liten storyline genom hur det har varit genom detta fantastiska år!

MARS
Min allra första header.. haha, den var en aning tråkig men jag måste säga att vara realativt bra för och vara en första header. Kommer ihåg att jag var supernöjd med den. Anledningen till att det var killar var för att jag skulle vara lite "annorlunda" än de andra bloggarna. Jag hade cirkus 3 besökare om dagen varav 1 var jag och en min mormor. Så tack du där ute som var den 3 tredje♥.. Hahah.. 
 

APRIL
Sen bäste jag mig för att sätta OTHERSIMS på kartan.. jag skulle vara mystisk.. HAHA.. men ja fortfarande en väldigt enkel och fin header om jag får säga det. Fick faktiskt runt 10 läsare om dagen efter detta bytet.. 

MAJ/JUNI/JULI
Sen vet jag att jag kände för att ta Othersims till en helt ny nivå. Jag ville ge den en mer levande design och jag jobbade verkligen på att få bloggen att se mer proffig ut än tidigare. Denna headern hade jag väldigt länge... Jag hade den fram tills jag var med i Spacesims modetävling. Det var verkligen då som jag tog bloggen till en ny nivå och hade runt 30 tappra läsare om dagen! ♥AUGUSTI
Efter tävlingen tog två tappra simmare plats i min header som ni säkert alla känner till vid det här laget!
Denna gjorde jag när bloggen verkligen blomstrade! Om inte detta var nog så blev bilderna i min inlägg mer genom tänkta och min utveckling i både bild och inlägg växte enormt fort. Jag blev även månadens blogg på hela 3 stora bloggar så som Simsing, Chaos & Fantas. Detta plus att jag kom 2:a i Spacesims tävling gjorde att jag hade runt 200-300 läsare om dagen! och ni anar inte hur mycket det bettyde för mig! 
 
 
 
DECEMBER
Jag kommer ihåg att när jag väl kom in i vinterdepritionen så slutade även mitt regelubundna bloggande
men jag tog sedan tag i bloggen med en helt ny header & desgin! sen har det väl stått rätt stilla.. läsarna halverades en aning så nu har jag ungifär 100 läsare om dagen!
Vilket jag är fortfarande otroligt tacksam över! , att varje gång lägga upp ett inlägg och se att 100 personer, personer som jag inte ens känner verkligen läser inlägg som jag gör!, läser om mitt spelande och vill läsa min blogg är helt otroligt häftigt och jag älskar varje minut av det!♥
 

MARS
Och så såg det ut för mig att ta sig till hur det ser ut idag. EN otrolig skillnad och jag måste säga att det är allt tack vare er! (smörigt jag vet men så är fallet)♥
 
 Nu, min stora överraskning till er är en ny serie på bloggen!
Jag kom aldrig på något namn till den så den kommer heta Untiltled.

Untitled kommer att handla om en tjej vid namn Nellie först och främst. Det kommer vara allt om hennes liv och vanliga problem som uppstår i hennes liv. Nellie har i alla fall precis börjat på univeritetet med sina vänner och ja det kommer vara mycket drama och allt om hur det är att växa upp. 
Serien kommer att komma upp redan imorgon kväll (då jag inte hinner lägga upp den någon annan tid. 
Kul va? :D


Alla vill vi veta, hur hittade ni till Othersims, och vad gjorde att ni stannade? ♥
 
 
Allmänt | | 12 kommentarer |
Upp