Svar på fråga - Sofia frågar


Hej Sofia! , Världerna som finns i spelet är Oasis Springs & Willow Creek. Man kan resa mellan världarna och besöka deras kvarter och allmäna tomter. Världarna ser ut så här:

Man bor i olika kvarter och mitt kvarter som jag bor i med Familjen Colin ser ut så här:
  
 
I kvarteret ser det i princip ut som i The Sims 3 , man kan se sina grannar och de är ofta ute och joggar eller går förbi ens hus. Simmarna är otroligt sociala i 4:an, vilket jag tycker är superkul. 
 
I kvarteret kan du i princip röra dig helt fritt. Men när du ska besöka dina grannar på deras tomt kommer du få upp en laddningskärm innan du kommit fram till tomten. Den är faktiskt inte till något besvär du ser laddningskärmen minde än 10 sekunder och när du väl är framme så är allt färdigladdat och det är bara att ringa på.
 
Samma laddningskärm kommer också när du reser mellan de olika tomterna men som sagt du ser den i max 10 sekunder.
 
Om du har spelat Sims 2 så kan man i pricip säga att det funkar precis som i Sims 2 med laddningskärmar och de små kvarteren med sina närmsta grannar. Men att du kan se vad dina grannar gör från din tomt på ett sätt som i 3:an och att du kan röra dig lite firare än i 2:an där du bara rör dig på tomten. 

Hoppas du fick svar på din fråga och har du fler frågor så kommentera gärna!
Kram
 
Frågor & Svar | |
#1 - - Felicia:

Jag älskar kvarteren i Sims 4 hitintills! Stör mig faktiskt inte alls på laddningsskärmarna :)

Svar: Ellerhur? det är supernice!! :D
Othersims

#2 - - Agnes :

I kvarteren med hus är det ju typ bara 5 hus på bilden, men i "verkigheten" ser det ut att vara fler hus. Är det bara 5 hus eller är det fler? Haha, kanske inte fatta... :D

Svar: Det är 5 hus i varje kvarter så att säga men du kan ju se fler hus från din tomt/ ditt kvarter! :D
Othersims

Upp