Familjen Granrot - Det är dags!

(Ledsen att det är så korta inlägg just nu, men jag fotograferade inte så mycket innan Damien föddes har jag sett..hehe..)
 
Slutet på graviditet närmade sig med stormsteg, och denna morgonen mådde Ayla inte alls bra när hon vaknade.
 
 
Hon tog sig ett avkopplande bad för att se om det åtminstone kunde få smärtorna att lindras lite.
 
 
Smärtorna la sig inte alls efter badet, de blev snarare tätare och gjorde mer ont. Ayla berättade för Daniel och han tvekade inte en sekund på att det var dags. Så de körde till sjukhuset snabbare än sabbt.
 
 
Doktorn tog en titt på Ayla och visst var det dags för henne att föda. Så på med sjukhusrocken, det är dags för det första barnet i familjen att födas.
 
 
 
 
 
 
 
 
Där var han, några timmar senare, finaste fina Damien! 
 
 
 
Har ni sätt något sötare? :'D
 
Familjen Granrot | |
#1 - - Eawysims:

Vad söt han är! Bebisarna i Sims 4 är så söta, hoppas verkligen att småbarn kommer någon gång känns som de kommer se supersöta ut. Det är typ det enda jag tänker på när jag spelar med bebisar.

Svar: Hihi tack, han blir en riktig snygging sen också ;) . Älskar att man kan tycka så om sina simmar.. hahah, ( är säkert ensam om det) Men ja! jag håller med känns konstigt att de ska gå från bebis till barn.. jag vill ju lära dem gå och prata liksom!
Othersims

#2 - - anonym:

Hej! jag gillar verkligen din blogg supermycket! Jag spelar också sims 4 men jag har ett problem.. Jag kan inte använda fuskkoder mer än ''motherlode''. Jag har testat tastingcheats true flera gånger utan svar.. :/ De som stör mig mest med är att jag inte kan slå in koden som gör att man kan flytta möbler fritt! tacksam för svar :)

Svar: Hej åååh vad kul och höra! :D Hmm.. konstigt .. prova testingcheats on?
Othersims

#3 - - Violassims:

Åååh ska bli så kul att få följa med och se hur familjen urartar sig denna gång :) att jag redan sett dem på galleriet behöver vi inte ta upp nu ;) kram!

#4 - - Violassims:

Åååh ska bli så kul att få följa med och se hur familjen urartar sig denna gång :) att jag redan sett dem på galleriet behöver vi inte ta upp nu ;) kram!

Svar: Hihi tack! Vad kul och höra! Hehe men då jag du ju full koll på att din som även dyker upp! Hehe och deras ursnygga barn ska vi ju inte prata om 😍👌
Othersims

#5 - - Sara, Simsdeluxe:

Så himla kul att du är tillbaka! :)

Svar: Superkul och höra! :D Har saknat er och bloggen!
Othersims

Upp