The Sims 4 Årstider

För någon vecka sedan fick vi veta något som jag tror vi alla har längtat efter länge...
The Sims 4 årstider släpps den 22 juni! :D
 
 
Så här beskriver EA spelet på deras hemsida:
Lägg till väder i simmarnas liv för att berätta nya historier, ha kul med årstidsaktiviteter och fira härliga helgdagar, med The Sims™ 4 Årstider. Gör det mesta av vädret, året om – varje värld påverkas av årstiderna på unika sätt, med allt från vackert snöfall till stekande hetta. Berätta en vinterhistoria med skridskoåkning, bli vän med en magisk fågelskrämma under höstskörden, upplev en vårflört medan regnet strilar ner, eller var värd för ett poolparty på sommaren. Samla vänner och familj för att fira helgdagar med traditioner, presenter och speciella gäster. Håll dig varm eller sval med helt nya kläder för att stå emot vädret. Du kan till och med inleda en ny trädgårdsmästarkarriär som botanist eller genom att knyta blomsterbuketter!
• Upplev slagkraftigt väder
• Frossa i årstidsaktiviteter
• Fira helgdagar
• Få din trädgårdsmästarkarriär att frodas "
 
Alltså, årstider har sedan The Sims 2 legat mig galet varmt om hjärtat. Det gör spelet mer verklighetstroget och jag som älskar helgdagar också gör det extra kul när man kan få snö på julen och höstiga färger kring halloween!
Jag har samlat ihop lite info här nedanför med vad vi vet kommer finnas i detta fantastiska expansionspaket:
 
Det finns (såklart) fyra olika årstider som alla har sitt eget unika väder. 
Våren, sommaren och hösten kommer det åska och regna. 
Vintern kommer det att snöa. 
Simmarna kommer kunna kolla väderkanalen för att förbereda sig för vilket väder samt vilken temperatur som kommer vara under dagen. Nytt för oss är att man kommer att behöva hålla koll på temperaturen inomhus för även där kan de bli för kallt eller för varmt. Du kommer att kunna reglera temperaturen hemma med en termometer. Temperatuerna kommer att påverka simmarna och kan ha dödliga konsekvenser om man inte håller koll dem. Så se till att klä dig efter väder! Eller skaffa dig en vädermaskin helt enkelt.
 
 
Som vi har sätt i de tidigare årstider spelen så kommer det även i detta finnas en hel del utomhusaktiviter. Kratta löv, Skotta snö, Vattenballongskrig, leka i sprinklers, göra snöänglar och snögubbar är några av dem.
 
En annan favorit som bland annat jag kommer att älska är högtiderna! 
Påsk, jul och nyår är några av dem.
Här kommer man kunna ge varandra presenter och kunna ordna fester.
 
Något som är superkul är att årstider kommer att påverka dina andra expansionspaket på olika vis, tillexempel om du har "Hundar & Katter" kommer även de att interagera med snön och vattenpölarna. Har du även "Föräldrarliv" så kan dina tonåringar skotta snö och kratta löv.
 
Så kommer du köpa årstider när det kommer ut? Finns det något du saknar i denna expansionen?
 
 
 
Allmänt | | 3 kommentarer |
Upp